Spa Casa Poveste

Salină, Saună Umedă, Saună Uscată, Jacuzzi, Ciubăr

Descriere:

Inaugurat în 2021.
Oferă 2 saune, una umedă și una uscată, o salină terapeutică, un jacuzzi de 4 persoane, un jacuzzi de 6-7 persoane și un ciubăr de 4 persoane.

  • saună umedă
  • saună uscată
  • salină
  • jacuzzi
  • ciubăr cu apă sărată

Accesul la Spa Casa Poveste este numai în circuit închis, fiind contra cost.

Acces 2 ore la Spa :
- 19€/adult
- 15€/copil

Notă:
Copii au acces numai însoțiți de părinți!
Accesul la Spa se face cu programare cu 24 ore înainte, prin mail sau la recepție.
Programarea se confirmă pentru minim 6 persoane pe zi.

Spa

Casa Poveste

Salină

Salina este locul unde timp de 45 de minute puteți să vă creșteți imunitatea și să vă recăpătați somnul liniștit și relaxant.

Salină

Saună umedă

Saună umedă

Sauna umedă sau vechiul hamam turcesc este locul ideal de relaxare. Un duș cald cu săpun pentru curățarea pielii și pregătirea corpului înainte de a intra în saună este recomandat.
În sauna umedă umiditatea aerului poate ajunge până la 100%, astfel încât aerul este dens și vizibilitatea scăzută. Temperatura în saunele umede este cuprinsă între 35 și 50°. Se recomandă să nu stați mai mult de 10 minute.

Saună uscată

Sauna uscată este locul ideal de eliminare a toxinelor și crește gradul de hrănire la nivelul pielii. Aerul cald produce vasodilatație sub piele, astfel se deschid vasele de sânge și hrănesc intens pielea. Știați că ultimul organ unde sunt cedați nutrienții este pielea? Așa se explică de ce sauna este de nelipsit în ritualurile de înfrumusețare, iar în urma practicării acesteia tenul devine vizibil mai luminos.

Saună uscată

Jacuzzi

Jacuzzi

Cele 2 jacuzzi-uri cu hidromasaj sunt situate în Grota spa-ului Casa Poveste, locul ideal unde vă puteți relaxa alături de cei dragi.

Spa Casa Poveste - VR

Descoperă

mai mult
Camerele 1 - 5
Camerele 15 - 17
Camerele 11-14
Camerele 8 - 9
Camerele 6 - 7