COVID-19 UPDATE -

PROTOCOALE ȘI REGULI  DE CONDUITĂ

 

 Stimați oaspeți,

 

Ca parte a angajamentului nostru pentru sănătate, siguranță și securitate a oaspeților, angajaților și partenerilor noștri, continuăm să urmăm cele mai recente sfaturi și recomandări din partea Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) și a autorităților centrale și locale din România și suntem pregătiți pentru a vă întâmpina cu protocoale și standarde de curățenie redefinite.

 

 

Camere

-          Pentru curățenie folosim produse certificate de Ministerul Sănătății

-          Paharele și ceștile vor fi ambalate în pungi de plastic

 

 

Spații publice

-          Spațiile comune vor fi dezinfectate frecvent de personalul nostru dedicat

-          Pe timpul nopții spațiile comune vor fi dezinfectate cu nebulizatoare cu dezinfectant pe bază de biocid

-          Covoare impregnate cu substanță biocidă la intrarea în clădire

-          Dispensere automate cu dezinfectant în toate spațiile comune : lobby recepție, grupuri sanitare.

 

 

Personal

-          Personalului îi va fi monitorizată temperatura corporală la intrarea și ieșirea din tură

-          Tot personalul va purta în permanență măști și mănuși de unică folosință

 

 

Înțelegem că în timpuri incerte planurile se schimbă. Acesta este motivul pentru care vă puteți face rezervări în condiții flexibile și reprograma gratuit șederea. Rezervați aici și găsiți și alte avantaje pe care puteți conta atunci când rezervați prin intermediul propriului nostru site web.

 

 

Regulile casei - Covid-19

În contextul actual, ca răspuns la  situația generată de noul coronavirus (Covid-19), dumneavoastră ca oaspete al Pensiunii-Muzeu Casa Poveste aveți obligația de a respecta următoarele măsuri:

 • Controlul temperaturii corporale efectuat la intrarea în pensiune de către personal dedicat cu termometru cu infraroșu de la distanța de 1,5 m. Constatarea unei temperaturi corporale mai mari de 37,3 °C (99,14 °F) va genera interzicerea accesului în pensiune și comunicarea acestui lucru Direcției de Sănătate Publică Suceava
 • Dezinfectarea mâinilor la recepția pensiunii
 • Purtarea măștii care să acopere gura și nasul în toate spațiile comune din pensiune
 • Procedura de check-in se va desfășura respectând distanța impusă de OMS
 • La check-in, trebuie să prezentați un document de identitate cu fotografie. Vă rugăm să reţineţi că satisfacerea tuturor cererilor speciale se va face în funcţie de disponibilitate şi că se pot aplica taxe suplimentare.
 • La check-in va trebui să prezentați informații despre intinerariul călătoriei, istoricul destinațiilor frecventate în ultimele 14 zile și alte informații relevante. Ne rezervăm dreptul de a refuza cazarea dacă există dovezi rezonabile că ați călătorit în zone cu risc ridicat de infectare cu Covid-19 (așa cum sunt ele prezentate pe site-ul www.stirioficiale.ro)
 • Curățenia în cameră și completarea produselor din minibar se face exclusiv la cererea dumneavoastră. Vă rugăm să menționați acest lucru personalului sau managementului. Aceste servicii se realizează doar în lipsa dumneavoastră. Refuzul de a părăsi camera sau solicitarea acestor servicii (în timp ce sunteți în interior) duce la neprestarea serviciilor.
 • Micul dejun se servește zilnic în intervalul 09:00-11:30, în restaurant sau pe terasă.
 • Vizitele în cameră sunt interzise. Vizitele și întâlnirile se fac doar în lobby-ul de la parter, respectând regulile de distanțare socială, minim 1,5 m între persoane.
 • Pachetele primite prin firmele de curierat vor fi preluate de către personalul de la recepție și vor fi supuse dezinfectării. Procedura durează 20 de minute. După dezinfectare acestea vor fi duse la cameră de către bellboy sau vor fi ridicate personal de către dumneavoastră la recepție.
 • Interacțiunea cu personalul de la recepție, pe durata șederii și la check out, se va face respectând distanța și prin purtarea măștii

 

Nerespectarea acestor măsuri va duce la anularea serviciilor contractate fără rambursarea valorii acestora.

 

Cu deosebită considerație,

Echipa Pensiunii-Muzeu Casa Poveste

 

- septembrie 2020 -