Nicoleta Romania

Cazare de poveste   Un loc de cazare cu adevărat special! Condiții de cazare excelente, într-un sătuc de poveste – istorie și confort, mâncare delicioasă, după rețete vechi, consacrate. Rămâi surprins plăcut după o ședere aici. Voi reveni, cu siguranță, și în lunile mai calde. Recomand!

29 ianuarie 2021
Anna and Łukasz Poland

We enjoyed our stay at Casa Poveste a lot. The room was clean and nicely decorated, just the bathroom was tiny (it's because our room was in the attic of an old renovated house). The owners were very hospitable and took good care of us. The food was really good, we could try local products.
Thank you for a very nice stay!

sept 21 2018
Iulia & Liviu Tita Mangalia , Romania

Daca vrei sa simti ca esti cu adevarat cel mai important musafir, daca vrei liniste, curatenie, bucate & bauturi alese pregatite de gazde si consumate intr-un ambient placut cu muzica atat cat sa nu deranjeze si nu in ultimul rand peisaj mirific poti merge la Casa Poveste. Multumim pentru toata stradania, promitem sa revenim si vara.

05 mai 2017

Dorin FORGO Tulcea, Romania

Dupa lungi cautari am hotarit sa facem o excursie in Bucovina.
(...) Sambata seara a fost seara festiva muzica live, festival gastronomic, aperitiv, ciorba de ciuperci, friptura de vita bucovineana, tort, afinata, plaincuta, vin rosu, vin alb, nu am cuvinte sa exprim bunatatea acestor oameni. Va multumim din suflet pentru modul in care ne-ati tratat.
Nu cred ca sint multe locuri in lume in care poti sa te simti asa de minunat.

16 iulie 2015

Scrie-ne și tu

[contact-form-7 id="2491" title="Contact - recenzii pentru Cartea de oaspeți"]

Poze de la voi